Wie ben ik

Mijn naam is Vera van der Horst-van Genechten.

Hoewel ik altijd interesse heb gehad in mens en welzijn, heb ik jaren buiten de branche gewerkt. Nu heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Het kwam eigenlijk door mijn moeder. Gedurende de laatste periode in haar leven had zij veel baat bij de voetmassages die zij kreeg in het ziekenhuis. Zij kon zich ontspannen en het deed haar zichtbaar goed. Ik vond het fascinerend dat door massage van de bepaalde plaatsen op de voet, haar gemoedstoestand werd beïnvloed. Het is voor mij een van de redenen geweest om de stap te maken naar voetreflexzonetherapie.

Ik heb mijn opleiding gedaan aan De School Voor Voetreflexologie en ben daar nog meer geinteresseerd geraakt in alles wat met zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid te maken heeft. Met enige regelmaat volg ik workshops. Ik volg extra modules die raakvlakken hebben met voetreflexologie om mezelf verder te specialiseren.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het helpen van mensen om hierin balans te vinden, vind ik bijzonder. Het motiveert mij enorm wanneer ik zie dat mensen baat hebben bij een behandeling.

Probeert u eens een voetreflexzonemassage. Of het nu gaat om een specifieke klacht, of gewoon voor de ontspanning, ik hoop dat ik iets voor u kan betekenen.

Ik nodig u uit om mijn website verder te bekijken. En als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, bel gerust.